Ekosistema butelyje- akių džiaugsmas ir interjero puošmena

Žiemai dar nesiruošiant iš kiemo, akys vis labiau ilgisi kažko žalio, vešlaus, kuplaus, šakoto, vos išsikalusių lapelių, sprogstančių pumpurų bei visaip kaip išsikerojusios žalumos. Bet už lango baltuma, ir tai mus paskatino parašyti apie labai smagų dalyką -  žaliąsias ekosistemas buteliuose. Išties, nebūtinai buteliuose, tinka bet kokia skaidri, sandariai užsidaranti talpa.

Kas mus įkvepia. Šiek tiek apie Wabi Sabi.

Wabi Sabi tai nėra makaronų patiekalas, nors ir skamba gardžiai. Tai dizaino kryptis kilusi Japonijoje, savyje nešanti ne tik vizualiai matomus dalykus, bet ir labai didelį filosofinį užtaisą. Tai-tobulai netobulo gyvenimo filosofija.

Wabi Sabi is not a pasta dish, although it sounds delicious. This design trend originated in Japan, carrying not only visually visible things but also a very large philosophical charge. This is the philosophy of a perfectly imperfect life.

Tokios tykios ir ramios tegali būti samanos!

Šį kartą apie mūsų vietines, lietuviškąsias samanas ir jų auginimo ypatumus.
Nepaisant porūšio, visos ne taip jau lengvai prijaukinamos (ypač kai to labai nori), lėtai augančios ir lengvai kitų augalų užgožiamos - jos taip pat sėkmingai gali būti auginamos laikantis keleto paprastų taisyklių.

• Draugaukime socialiniuose tinkluose!