Augalai

• Mūsų mažas, šeimyninis verslas kilo iš meilės augalams ir jų skleidžiamam grožiui. Džiaugiamės galėdami Jums pristatyti tuos kambarinius augalus, kuriuos šiuo metu turime pasiūloje. Visi augalai fotografuojami mūsų pačių, kartais dėl aiškumo pridenant subrendusių, vyresnių ar kitu sezonu fotografuotų augalų nuotraukas. Atkreipkite dėmesį, kad augalas fotografuojamas gavus siuntą, tad laikui bėgant jo išvaizda dėl sezoniškumo gali šiek tiek pakisti: lapų atspalvis pasikeisti, žiedai nužydėti. Augalai yra gyvi, ir mes turėdami jų  ne taip  jau ir mažai, ne visada spėjame fiksuoti jų pokyčių, tačiau gavę Jūsų užklausą mielai nufotografuosime augalus esančius lentynose ir galėsite pasirinkti. Žiemos metu augalus taip pat siunčiame, tačiau esant neigiamai temperatūrai Jūsų įsigytus augalus galime užlaikyti tol, kol galėsime jiems užtikrinti tinkamas siuntimo sąlygas.  Geros paieškos!

Philodendron White Knight

Vazono diametras 11 cm

2300
    Philodendron brasil mažylis

Vazonėlio diametras 6 cm

460
    Dovanų kuponas

1000 - 5000
    Cylindropuntia Spinosior

Vazonėlio diametras 5 cm

550
    Chlorophytum comosum Ocean

Diametras 7 cm

300
    Agave stricta

Vazonėlio diametras 6,5 cm

450
    Augalų kortelės

10 vnt.

100
  • Visas prekes kruopščiai supakuojame, tad jos pasieks jus saugiai ir greitai. Žiemos metu augalus taip pat siunčiame, tačiau esant neigiamai temperatūrai Jūsų įsigytus augalus galime užlaikyti tol, kol galėsime jiems užtikrinti tinkamas siuntimo sąlygas. Siuntimo kaina 3 EUR (Omniva) arba 4 EUR (Venipak) visoje Lietuvoje.